Gedicht: Geheimen

Het voelt aan als gevaar/ ik word er bang van/ ik wil wegduiken/ mijn oren dichtstoppen/ en toch komt het regelmatig op mijn pad/ geheimen/ zijn fluisterende woorden/ met verdriet in zich verborgen/ het oordeel ligt al vast/ er is altijd iemand slachtoffer/ geheimen/ verzwegen verhalen/ Ik krijg pijn in mijn buik/ ben meer een mens van openheid/ het voelt aan als gevaar/ maakt me bang/ ik wil wegduiken/ al dat verdriet erin verborgen/ ik heb mijn oren dichtgestopt.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s