Gedicht: In de vroege ochtend

In de vroege ochtend/ de zon is nog lang niet op/ zit ik aan de keukentafel te rusten/ van de nacht/ in de vroege ochtend/ de sterren staan nog aan de hemel/ is er stilte in mijn leven/ zoals je dat overdag niet hebt/ in de vroege ochtend/ zijn er nog geen vragen/ hoef ik me niet te verantwoorden/ mag ik een paar uur mezelf zijn/ in de vroege ochtend/ ons door God gegeven/ ben ik dichter bij Hem/ dan ik overdag kan zijn/ in de vroege ochtend/ ben ik Zijn kind/ onbeschadigd, getalenteerd en vol gaven/ door Hem aan mij gegeven/ totdat het daglicht komt/ en ik weer gehandicapt zal zijn.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s