Gedicht: Wens…ik ben een mens

Ik doe een wens/ ik ben een mens/ met gevoel/ en met verstand/ geïntegreerd met elkaar/ je weet wel wat ik bedoel/ ik zoek mijn innerlijke band/ tussen gevoel/ en verstand/ en niet meer zo gescheiden/ want daar heb ik onder te lijden/ ik hoop dat de wens uitkomt/ ik ben een mens/ gevoelsmatig en toch verstandelijk/ ik ben in balans/ heb evenwicht/ zal mijn wens uitkomen?

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s