Gedicht: Straks ben je los van mij

Langzaam scheur je jezelf los van mij/ je doet het erg voorzichtig/ je wilt me geen pijn doen/ maar je doet het wel/ gestaag ga je ermee door/ iedere dag ga je een beetje verder/ stap voor stap, zeg je tegen mij/ je wilt me geen pijn doen/ maar je doet het wel/ gestaag ga je ermee door/ je lijkt geen plan te hebben/ geen strategie/ maar zeker ben je van je besluit/ je wilt me geen pijn doen/ maar je doet het wel/ gestaag ga je ermee door/ en dan heb jij je straks los gescheurd/ bevrijding wacht op jou/ je wilt me geen pijn doen/ maar je doet het wel/ ik hoop dat je geen spijt krijgt.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s