Beeldtaal als middel om ‘in beeld’ te komen…

_MG_4597
Fotografie: Natascha Deijmann

Om meer focus te hebben ben ik een paar maanden geleden begonnen met een serie ‘Fragmented’ waarin ik wil laten zien, in mijn eigen beeldtaal, hoe ik de wereld beleef vanuit autisme.

Ik schilder nu twee jaar en leer mezelf allerlei technieken aan door zelfstudie via boeken en internet. Meestal volg ik ook een schildercursus om directe feedback te krijgen van de docent en mede-leerlingen. Het is spannend om te zien hoe het schilderen zich in deze periode heeft ontwikkeld. Ik heb een sterke voorkeur voor mixed-media en werk graag intuïtief.

Ook ben ik de afgelopen twee jaar bezig geweest met het opbouwen van deze blog, alles leren over de wereld van bloggen, WordPress en social media en ben ik nu hard aan het werk om een persoonlijke portfolio-blog te maken waar ik mijn werk wil laten zien. Omdat ik een digibeet ben is dit geen makkelijk proces geweest!

Kunst is voor mij veel breder dan alleen het schilderen…

Ik probeer te laten zien hoe ik de wereld ervaar vanuit autistisch perspectief. Waarom? Omdat ik de behoefte voel om ( samen met andere autisten over de hele wereld) te blijven uitleggen dat wij anders zijn maar niet minder…

Bedankt voor het lezen!

Groeten, Natascha

  • Deze schilderijen komen uit de serie ‘Fragmented’ en zijn te koop voor 50 euro per stuk via mijn online portfolio op http://www.kunstinzicht.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s