Gedicht: Voorzichtig

Voorzichtig kijk ik omhoog/ niet naar de ogen/ te intens/ maar wel een poging/ om gezien te worden/ want ik besef/ diep van binnen/ dat mijn dagelijks alleen-zijn/ geen goede keuze is/ voorzichtig kijk ik/ langs je heen, over je heen/ ik zie jou/ zie jij mij/ het voelt intens/ Maar ik besef nu/ heel diep van binnen/ dat ik niet meer iedere dag alleen wil zijn/ het is mijn eigen keuze.

Een gedachte over “Gedicht: Voorzichtig

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s