Gedicht: Eindelijk vergeven

Ik zocht liefde/ bij andere mensen/ zij moesten mij geven/ wat ik tekort gekomen was/ Ik zocht aanvaarding en acceptatie/ gaf alles weg, ook mezelf/ en voelde me steeds leger/ Ik zocht vergeving/ ik was immers slecht/ maar het hielp me niet om mezelf te vergeven

Ik zoek liefde/ bij God/ Hij wil mij geven/ wat ik tekort kom/ Ik zoek aanvaarding en acceptatie/ Hij geeft me alles, ook Zichzelf/ en vult mij totdat ik vol ben/ Ik zoek vergeving/ ik ben immers vrijgemaakt/ Hij heeft me geholpen om de vergeving te aanvaarden.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s