Experimenteer eens met je eigen kunstwerk…

20170915_082653
Fotografie: Natascha Deijmann

Deze week ben ik aan het experimenteren geweest met ecoline & oliepastel krijt. Op het eerste gezicht lijkt het erop dat het een rommelig ‘zooitje’ werd maar door mijn autistische neiging om in te zoomen kwam ik tot de conclusie dat het uiteindelijk toch een zinvolle oefening was.

Ik begon met het nat maken van het papier en heb er toen zwarte ecoline op laten druppelen. Nadat dit een beetje droog was ging ik erover heen met wit krijt. Daarna nog roze en rode ecoline toegevoegd.

20170915_082502
Fotografie: Natascha Deijmann
20170915_082623
Fotografie: Natascha Deijmann

Ik denk dat het een belangrijke les is om erachter te komen dat als je een werkstuk meer in detail bekijkt dat je dan interessante stukken kan ontdekken die je weer kunnen inspireren tot het maken van kunst. Ook het experimenteren met andere materialen is zinvol want op die manier kun je steeds meer ontdekken over jouw eigen manier van kunst maken.

In ieder geval…dat was de les voor mij.

Bedankt voor het lezen!

Groet, Natascha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s