Gedicht: Waarom verstaan we elkaar niet?

Ik ben zo dichtbij jou/ in mijn denken/ in mijn voelen/ vol liefde/ en angst/ maar wel omdat ik het wil/ Jij bent zo dicht bij mij/ soms teveel/ teveel aanraking/ er is te weinig ruimte voor mij/ ik trek me terug.

Wat jij voelt/ en wat ik voel/ is heel verschillend/ gevoelens van  liefde bij allebei/ maar in jouw denken/ wat jij zegt/ blijkt dat ik niet wederkerig ben/ Maar ik ben zo dichtbij jou/ in mijn denken/ in mijn voelen/ vol liefde/ en angst/ dat jij mijn liefde niet verstaan kan.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s