Een intens verlangen om niet meer te hoeven praten in beeldtaal…

20171218_112220

Fotografie: Natascha Deijmann

 

20171218_112211

Fotografie: Natascha Deijmann

 

20171218_112138

Fotografie: Natascha Deijmann

 

20171218_112133

Fotografie: Natascha Deijmann

Bedankt voor het kijken!

Groet, Natascha

6 gedachtes over “Een intens verlangen om niet meer te hoeven praten in beeldtaal…

 1. Ik heb mijn hele leven geluisterd naar anderen, durfde mijn mening niet te geven want anderen wisten het toch wel beter. Of ik kwam niet aan het woord omdat ik te lang moest denken over wat was gezegd. Nu ik sinds 3 jaar weet dat ik Autisme heb durf ik me steeds meer open te stellen en is de angst weg om me kwetsbaar op te stellen en mijn mening te geven. Want die heb ik dus wel! Voor mij is de tijd aangebroken mijn mond open te doen. Overigens begrijp ik heel goed wat je bedoelt.
  En weer een prachtig schilderij ­čĺÖ

  Like

 2. Beste Natascha
  Ik begrijp het heel goed. (Mooi schilderij overigens.) Wat meestal niet wordt begrepen is dat je heel graag liefde en aandacht wil geven en ontvangen. Net als iedereen. Alleen kost dat voor ons meer tijd en aandacht. Het is heel pijnlijk als je verkeerd wordt begrepen. Dat gebeurt helaas maar al te vaak. Gelukkig zijn er ook mensen die open staan voor contact en het geduld op kunnen brengen. Ze zijn er wel. Niet opgeven hoor!
  Lieve groetjes Caro

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s