Gedicht: Een weg uit mijn wereld

In mijn kleine wereld/ zit ik stil te wachten/ vermoeid en met hoop/ op een vorm van verbinding/ een weg uit mijn wereld/ naar buiten/ ik heb een hand nodig/ iemand die de weg weet/ ik verdwaal telkens/ als ik het zelf probeer/ ik verdwaal telkens/ ik wacht op jou/ ik heb je hand nodig/ om naar buiten te gaan/ weg te mogen uit mijn wereld/ ik wacht op verbinding/ vol hoop maar ook moe/ wacht ik stil/ in mijn kleine wereld.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s