Gedicht: Ik doe niet zoals jij

Ik gedraag me niet/ zoals jij verwacht/ ik zeg niet terug/ wat jij wilt horen/ ik kijk je niet aan/ zoals anderen dat wel doen/ ik bevestig je niet/ in je gevoel/ ik bedenk een oplossing/ die jij niet wilt aannemen/ ik herken je emotie niet/ zoals ik dat hoor te doen.

Jij gedraagt je niet/ op een manier die ik herken/ jij zegt niet terug wat ik hoop/ jij staart naar mij/ ik kijk weg/ jij bevestigd niet/ dat mijn gevoel oké is/ je wijst mijn oplossing af/ ik snap niet waarom/ je herkent mijn emoties niet/ maar doet alsof dat wel zo is.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s