Struikelend achter Jezus aan…

Struikelend achter Jezus aan…

Ik ben verleden jaar begonnen aan een nieuwe serie mixed media schilderijen. Ik noem de serie ‘Solo‘ omdat ik mijn reis door het leven nu ‘alleen’ maak.

Iedere keer maak ik 9 schilderijtjes in een bepaalde techniek en kleur. Ik heb geen idee wanneer deze serie klaar is; ik ben een kunstenaar die vooral vanuit intuïtie werkt.

Ik ben pas twee jaar kunstenaar en heb daarvoor heel lang in de zorg gewerkt als groepsleider. Maar in de periode van mijn echtscheiding moest ik alle emoties verwerken en dit bleek ik goed te kunnen via het maken van kunst. In deze periode kreeg ik ook een andere relatie met de Here God…vanuit een diepe duisternis heeft Hij mij weer naar het licht gebracht.

Johannes 12: 46

“Ik ben het licht dat naar de wereld is gekomen, opdat iedereen die in mij gelooft niet meer in de duisternis is.”

Struikelend achter Jezus aan…

Hoe vaak roepen mensen niet om God als ze in wanhoop zijn?

Hoe vaak roepen mensen om God als alles goed gaat en je een heel leuk leven hebt?

Ik ben niet anders…ook ik riep om God toen ik het niet meer zag zitten en probeerde Zijn stem te horen. Ik probeerde Hem weer te vinden want we hadden al lange tijd het contact verloren. En Hij was daar…voor mij.

Nu weet ik dus dat ik niet echt alleen ben; Hij is iedere dag bij me. Soms voel ik me natuurlijk wel eenzaam maar dat is iets anders…dat is vaak een emotie die te maken heeft met het gevoel dat ik niet verbonden ben met andere mensen. En op andere momenten ‘voel’ ik God niet. Dan weet ik dat ik zelf initiatieven moet nemen om het contact te zoeken.

Ik ga dan in gebed….ik praat met Hem

Ik ga voor Hem zingen….ik aanbidt Hem

Ik ga lezen in de Bijbel…..Ik luister naar Zijn Woord

Ik ga naar buiten om Hem te ervaren in de natuur…Zijn schepping.

Struikelend achter Jezus aan…

Bedankt voor je bezoek!

Shalom, Natascha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s