Gedicht: Innerlijke oorlog

Mijn ziel wordt gekweld/ door vele boze stemmen/ fluisterend in mijn hoofd/ proberen ze mijn gevoel af te remmen/ mijn boze stemmen vertellen mij wat ik niet horen wil/ er zijn veel slechte dingen bij/ waardoor ik mezelf ga straffen/ getergd door de woorden in mijn hoofd/ bevind ik mij in deze oorlog/ er worden me steeds weer positieve dingen beloofd/ maar even snel ontnomen.

Mijn ziel wordt gekweld/ ze zeggen dat ik het mezelf aandoe/ de boze stemmen horen bij mij/ zolang ik ze zelf niet onder controle heb/ zal ik alleen in mijn oorlog staan.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s