Gedicht: Ik wil dit niet meer

Ik ben onrustig/ altijd weer dat gevoel van er niet bij willen zijn/ dat gevoel van terug willen trekken/ ik wil alleen zijn/ niet meer met de ander.

Ze maken me onrustig/ met al hun verhalen/ vol woorden/ namen van mensen die ik niet ken/ uitgebreide verhalen/ terwijl ze me niet eens zien/ ze praten tegen me alsof ik leef/ alsof ik er aan toe doe/ maar dat is niet zo/ want als ze klaar zijn met praten/ dan gaan ze weg/ ik ben alleen/ leeg/ helemaal leeg gezogen/ overstuur door alle woorden/ die nietszeggende lege woorden zonder gevoel/ vol drama/ veroordelingen en labels.

Ik ben liever alleen/ want ik ben enorm moe/ leeg geworden/ opgebruikt/ ik heb rust nodig.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s