Gedicht: Ik verdronk bijna

We waren als zandkorrels van het strand/ waar we geboren zijn/ een golf kwam/ spoelde ons uit elkaar/ weg van elkaar/ nog een golf/ nog meer golven/ intimiderend en gewelddadig/ ik verdronk bijna/ jullie misschien ook.

Als zandkorrels waren we/ een gezin/ samengebracht door het leven/ zoveel golven van pijn/ het onbegrip is er nog steeds/ we zijn bij elkaar weg gespoeld/ ik was bijna verdronken/ jullie misschien ook.

Later ben ik terug gegaan/ naar die plek /daar waar we geboren zijn/ ik zocht jullie maar kon niemand vinden/ herinneringen overspoelden me/ ik verdronk bijna weer/ ik verdronk bijna weer.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s