Gedicht: Ik kan het niet stoppen

Al die mensen/ alle woorden/ de beelden/ het stroomt langs me heen/ door me heen/ ik kan het niet stoppen/ wil alles weten/ moet alles weten.

Al die woorden/ vol betekenis/ mensen zoeken naar oplossingen/ mensen die moeten handelen/ in een situatie vol onbekend gevaar/ het stroomt langs me heen/ door me heen/ ik kan niet stoppen/ wil alles horen/ moet alles horen.

Alle beelden/ met mensen die praten en huilen/ mensen die bang zijn/ verdrietig en verward/ het stroomt langs me heen/ door me heen/ ik kan niet stoppen/ wil alles zien/ moet alles zien.

Maar de mensen, woorden en beelden / worden me teveel/ het maakt me bezorgd/ verdrietig, bang en moe/ het stroomt langs me heen/ door me heen/ maar ik kan er niet mee stoppen/ moet alles weten/ moet alles horen/ moet alles zien.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s