Gedicht: Echo’s van mijn geleefde dagen

Mijn hoofd is druk/ met de geluiden, de stemmen/ de dingen die gezien worden/ de dingen die waargenomen worden/ ondanks mijn weerstand/ In mijzelf dat eeuwige lawaai/ echo’s van de dagen/ vroeger was ik er bang voor/ nu niet meer/ ik weet nu wie ik ben.

Het is zo druk in mijn hoofd/ ik luister naar de echo’s/ muziek, gesprekken, vogels en ruis/ echo’s van mijn geleefde dagen/ gevoelig voor alles om me heen/ In mijzelf de terugkerende vraag/ verlang ik naar stilte of niet?/ ik luister naar de echo’s/ vroeger was ik er bang van/ nu niet meer.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s