Over Natascha

Welkom!

Studio Fiep is mijn online platform, de plek waar ik mijn verhalen deel met anderen. Ik schrijf fictie en dat betekent dat al mijn verhalen verzonnen zijn. De personages vormen zich in mijn hoofd tot unieke personen, ieder met een eigen leven. Om heel dicht bij ze te kunnen komen schrijf ik, meestal, vanuit een ik-vertelperspectief. De personages mogen hun eigen verhaal vertellen. Af en toe is een verhaal semi-autobiografisch omdat een personage en ik een ervaring delen. Het verbindt ons dan en dat is mooi.

Ook mijn gedichten zijn (bijna altijd) vanuit een ik-verteller geschreven en worden geïnspireerd door mijn observaties van het leven om me heen.

Als beeldend kunstenaar verwerk ik mijn interpretatie van het leven in schilderijen, fotografie en andere creatieve uitingen. Deze manier van zelf-expressie biedt ruimte voor mijn fieps. De afwisseling tussen taal en beeldtaal zorgt voor balans.

Thema’s

Mijn werk gaat over mensen, de innerlijke wereld van het individu. Psychologische thema’s zoals trauma, overleven, geestesziekte, gedrag, stigma en ideologie maar ook universele thema’s zoals liefde, lijden, rouw, hoop, samen-leven en de zoektocht naar geluk.

Inhoud van de blog

De website is eenvoudig opgezet en bestaat uit drie categorieën. Via verschillende zoekmogelijkheden op de website kun je vinden wat je interesse heeft.

Schrijven:

Gedichten, Dialogen, Monoloog, Kort Verhaal, Flash Fictie, Creatief Proces, Schrijfoefeningen, Fictie

Beeldende Kunst:

Fotografie, Schilderij, Tekening, Collage

Studio Fiep:

Updates, Playlist

Bedankt voor je bezoek!

( Zie je een spelling en/of grammatica fout in mijn verhalen? Ik waardeer je correctie want als schrijver kun je soms ‘blind’ zijn voor je eigen werk, zeker als je er lang op hebt zitten puzzelen. Laat het me maar weten zodat ik het kan corrigeren. Alvast bedankt!)